Кучиња

BIO PUPPY

Кучиња до 12 месеци возраст. 100% Органски производ.

Junior Lamb & Rise

Сите раси на кучиња, особено за осетливи кучиња. Без глутен + КОЛОСТРУМ + Имунолошки комлекс.

MAXI JUNIOR

Кучиња над 25 кг. крајна тежина. Без пченица + КОЛОСТРУМ + Имунолошки комлекс.

MEDIUM JUNIOR

Кучиња до 15 до 25 кг. крајна тежина. Без пченица + КОЛОСТРУМ + Имунолошки комлекс.

MINI JUNIOR

Кучиња до 15 кг. крајна тежина.
Без глутен + КОЛОСТРУМ + Имунолошки комлекс

PUPPY

За кучиња до 4 месечна возраст . Без житарки + КОЛОСТРУМ + Имунолошки комлекс.)

ACTIVE

Возрасни кучиња со зголемна активност. Без пченица + Имунолошки комлекс.

ADULT MAXI

Возрасни кучиња од големи раси. Без пченица + Имунолошки комлекс.

ADULT MENUE

Возрасни кучиња со нормална активност. 12 лековити билки + Имунолошки комлекс.

BIO ADULT

Храна за возрасни кучиња. 100% Органски производ.

ADULT со ЈАГНЕШКО и ориз

Возрасни кучиња, чуствителни на состојки од храна и со нормална активност. Без пченица + Имунолошки комлекс.

АDULT со ЛОСОС и компир

Возрасни кучиња, чуствителни на состојки во храната и со нормална активност. Без пченица + Колострум + Имунолошки комлекс.

ADULT REPRODUCTION

Храна за скучни и кучки доилки. Без пченица + Имунолошки комлекс.

ADULT LIGHT

Возрасни кучиња со прекумерна тежина. Без пченица + имунолопки комплекс.

ADULT со РИБА и компир

Возрасни кучиња, чуствителни на состојки во храната и со нормална активност. Без пченица + Имунолошки комлекс.

VI-MIN

VI-MIN – е високо ефективен витаминско – минерален концентрат за дополнување на домашната храна.

FRUITEES – Јаболко

FRUITEES – сочни мини коски со свежо месо од живина (мин. 20%), за здрав награда на вашето куче за секоја прилика (забава, дресура и сл.).

Sensitive Lamb & Rise

Храна за кучиња со ГАСТРО-ИНТЕСТИНАЛНИ ПРОБЛЕМИ.
Без глутен + Имунолошки комлекс.

SPECIAL LIGHT

Храна за кучиња со МЕТАБОЛИЧКИ ПРОБЛЕМИ.
– проблеми со црниот дроб, уринарен систем и сл. Без пченица + Имунолошки комлекс.

CAKE

За чистење на заби кај кучиња од големи раси.

VITALITY

Зајакнување на ’рскавица и зглобови.

MUSLI

Вкусна закуска со 5 важни житарки.

Training Mini

За чистење на заби и забава со вашето куче.

FRUITEES – Банана

FRUITEES – сочни мини коски со свежо месо од живина (мин. 20%), за здрав награда на вашето куче за секоја прилика (забава, дресура и сл.).

FRUITEES – Манго

FRUITEES – сочни мини коски со свежо месо од живина (мин. 20%), за здрав награда на вашето куче за секоја прилика (забава, дресура и сл.).

PUPPY Bredeer Line

PUPPY е комплетна храна за млади кучиња од сите раси. Погодна за секојдневно хранење и ги обезбедува сите важни хранливи материи, витамини и минерали.