HIGH PREMIUM CONCEPT

(за кучиња до 4 месечна возраст)

(Без житарки + КОЛОСТРУМ + Имунолошки комлекс)

PUPPY (СТАРТЕР) – особено е наменет за кученца во фазата на преминување од мајчино млеко на цврста храна. PUPPY овозможува постепено прилагодување на ензимите во дигестивниот систем на кученцата на цврста храна.

PUPPY се карактеризира:

  • без житарки
  • употреба на свежо пилешко месо
  • додаден специфичен имунолошки комплекс
  • додаден колострум

Потребна дневна доза

Возраст 2.5 kg 5.0 kg 7.5 kg 10.0 kg 15.0 kg 20.0 kg 25.0 kg 30.0 kg 40.0 kg 50.0 kg 60.0 kg 70.0 kg
2. M.
50 g
80 g
100 g
120 g
155 g
185 g
215 g
245 g
290 g
320 g
355 g
370 g
3. M.
60 g
95 g
125 g
155 g
205 g
250 g
295 g
335 g
400 g
455 g
505 g
550 g

После 3-от месец, кучињата можат да се хранат со JUNIOR храната (MINI, MEDIUM или MAXI).

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Junior Lamb & Rise

Сите раси на кучиња, особено за осетливи кучиња. Без глутен + КОЛОСТРУМ + Имунолошки комлекс.

MINI JUNIOR

Кучиња до 15 кг. крајна тежина. Без глутен + КОЛОСТРУМ + Имунолошки комлекс

PUPPY Bredeer Line

PUPPY е комплетна храна за млади кучиња од сите раси. Погодна за секојдневно хранење и ги обезбедува сите важни хранливи материи, витамини и минерали.