HIGH PREMIUM CONCEPT

(кучиња над 25 кг. крајна тежина)

(Без пченица + КОЛОСТРУМ + Имунолошки комлекс)

MAXI JUNIOR е наменета за кучиња од големи раси (над 25 кг. крајна тежина), каде особено се внимава да се избегне дебелеењето и пребрзиот раст кој може да предизвика проблеми во коските и зглобовите кај кучињата во фаза на растење.

MAXI JUNIOR се карактеризира:

  • без пченица
  • употреба на свежо пилешко месо
  • додаден специфичен имунолошки комплекс
  • додаден колострум
  • додадтоци за нормализирање на цревната флора

Потребна дневна доза

Возраст 25.0 kg 30.0 kg 35.0 kg 40.0 kg 50.0 kg 60.0 kg 70.0 kg 80.0 kg
2. M.
230 g
260 g
290 g
310 g
345 g
380 g
395 g
410 g
3. M.
315 g
355 g
400 g
430 g
485 g
540 g
585 g
625 g
4. M.
350 g
400 g
440 g
485 g
555 g
265 g
690 g
750 g
5.-6. M.
360 g
415 g
465 g
510 g
600 g
685 g
765 g
845 g
6.-9. M.
360 g
415 g
465 g
510 g
610 g
700 g
785 g
865 g
9.-12. M.
350 g
405 g
455 g
510 g
605 g
695 g
780 g
860 g

Над 12 месеци, количината на храна постепено се прилагодуваат на препорачаната количина за возрасни кучиња.

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

PUPPY MILK

Замена на мајчино млеко

MAXI JUNIOR

Кучиња над 25 кг. крајна тежина. Без пченица + КОЛОСТРУМ + Имунолошки комлекс.

PUPPY Bredeer Line

PUPPY е комплетна храна за млади кучиња од сите раси. Погодна за секојдневно хранење и ги обезбедува сите важни хранливи материи, витамини и минерали.