Мачки

Sanabelle KITTEN

За мачиња до 12-тиот месец и за бремени/доилки мачки.

Sanabelle Dental Snack

NATURAL ORGANIC CONCEPT Sanabelle DENTAL SNACK, во облик на заб, има посебна структура која спречува раното расипување на забите и го подобрува ефектот на острење

Sanabelle Thanks Snack

Sanabelle THANKS SNACK е посебна закуска во облик на срце. Благодарение на високата количина на црн дроб од живина, сите мачки во голема мера уживаат при хранењето – дури и пребирливите мачки.

Sanabelle Hairball Snack

Sanabelle HAIRBALL SNACK – oдредени растителни влакна во Sanabelle HAIRBALL-SNACK го намалуваат формирањето на влакнести содржини (болуси) и овозможуваат постоечките влакнести содржини да минат низ цревата.

Sanabelle Vitality Snack

Sanabelle VITALITY SNACK има избалансирана содржина на хранливи материи и балансирани нивоа на минерали, елементи во трагови и витамини. Специјалниот заеднички комплекс за заштита го поддржува правилното функционирање на ‘рскавицата, особено во зглобовите.

Sanabelle Shiny Hair Snack

. Хранењето со SHINY HAIR – закуската на редовна основа, обезбедува елегантно, сјајно и мазно влакно.

Sanabelle Grain Free Snack

GRAIN FREE – SNACK е идеална награда за мачки со чувствителен дигестивен систем