Sаnabelle SHINY HAIR-SNACK се карактеризира, меѓу другото, со високо ниво на есенцијални масни киселини, микронутриенти и витамини, кои имаат долготраен позитивен ефект врз состојбата на крзното. Хранењето со SHINY HAIR – закуската на редовна основа, обезбедува елегантно, сјајно и мазно влакно.

 

 

Sаnabelle SHINY HAIR-SNACK се карактеризира со:

 – елегантно, сјајно и мазно влакно

– без житарки

– многу вкусна и лесно сварлива

 

Се хранат до 40 g дневно.

Секогаш треба да биде достапна свежа вода.

 

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Sanabelle Vitality Snack

Sanabelle VITALITY SNACK има избалансирана содржина на хранливи материи и балансирани нивоа на минерали, елементи во трагови и витамини. Специјалниот заеднички комплекс за заштита го поддржува правилното функционирање на 'рскавицата, особено во зглобовите.

Sanabelle Dental Snack

NATURAL ORGANIC CONCEPT Sanabelle DENTAL SNACK, во облик на заб, има посебна структура која спречува раното расипување на забите и го подобрува ефектот на острење и чистење на површината на забите на вашата мачка.Sanabelle DENTAL SNACK …

Sanabelle Grain Free Snack

GRAIN FREE - SNACK е идеална награда за мачки со чувствителен дигестивен систем