Sanabelle HAIRBALL SNACK – oдредени растителни влакна во Sanabelle HAIRBALL-SNACK го намалуваат формирањето на влакнести содржини (болуси) и овозможуваат постоечките влакнести содржини да минат низ цревата.

Sanabelle HAIRBALL SNACK се карактеризира со:

  • погодна за долговлакни и кратковлакни мачки
  • особено вкусна и лесно сварлива храна

Потребна дневна доза

Teжина Парчиња на ден
2.0 - 3.0 kg
15 - 17
4.0 - 5.0 kg
20 - 25
6.0 - 7.0 kg
30 - 32
8.0 - 9.0 kg
35 - 40
10.0 - 11.0 kg
42 - 45
12.0 - 13.0 kg
47 - 50

Секогаш треба да биде достапна свежа вода. Се хранат до 40 g дневно. Ве молиме земете во предвид HAIRBALL Snack при пресметување на вкупниот дневен оброк на храна.

 

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Sanabelle Thanks Snack

Sanabelle THANKS SNACK е посебна закуска во облик на срце. Благодарение на високата количина на црн дроб од живина, сите мачки во голема мера уживаат при хранењето - дури и пребирливите мачки.

Sanabelle Dental Snack

NATURAL ORGANIC CONCEPT Sanabelle DENTAL SNACK, во облик на заб, има посебна структура која спречува раното расипување на забите и го подобрува ефектот на острење и чистење на површината на забите на вашата мачка.Sanabelle DENTAL SNACK …

Sanabelle Vitality Snack

Sanabelle VITALITY SNACK има избалансирана содржина на хранливи материи и балансирани нивоа на минерали, елементи во трагови и витамини. Специјалниот заеднички комплекс за заштита го поддржува правилното функционирање на 'рскавицата, особено во зглобовите.