Sanabelle THANKS SNACK е посебна закуска во облик на срце. Благодарение на високата количина на црн дроб од живина, сите мачки во голема мера уживаат при хранењето – дури и пребирливите мачки.

Sanabelle THANKS SNACK се карактеризира со:

  • подобрување на видот поради дополнително додадениот таурин
  • богата со витамини и минерални материи
  • особено вкусна и лесно сварлива храна

Потребна дневна доза

Teжина Парчиња на ден
2.0 - 3.0 kg
15 - 20
4.0 - 5.0 kg
25 - 30
6.0 - 7.0 kg
35 - 40
8.0 - 9.0 kg
42 - 45
10.0 - 11.0 kg
47 - 50
12.0 - 13.0 kg
55 - 57

Секогаш треба да биде достапна свежа вода. Се хранат до 40 g дневно.

Ве молиме земете во предвид Thanks Snack при пресметување на вкупниот дневен оброк на храна.

 

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Sanabelle Hairball Snack

Sanabelle HAIRBALL SNACK - oдредени растителни влакна во Sanabelle HAIRBALL-SNACK го намалуваат формирањето на влакнести содржини (болуси) и овозможуваат постоечките влакнести содржини да минат низ цревата.

Sanabelle Dental Snack

NATURAL ORGANIC CONCEPT Sanabelle DENTAL SNACK, во облик на заб, има посебна структура која спречува раното расипување на забите и го подобрува ефектот на острење и чистење на површината на забите на вашата мачка.Sanabelle DENTAL SNACK …

Sanabelle Shiny Hair Snack

. Хранењето со SHINY HAIR - закуската на редовна основа, обезбедува елегантно, сјајно и мазно влакно.