NATURAL ORGANIC CONCEPT

Sanabelle DENTAL SNACK, во облик на заб, има посебна структура која спречува раното расипување на забите и го подобрува ефектот на острење и чистење на површината на забите на вашата мачка.

Sanabelle DENTAL SNACK се карактеризира со:

  • потенцирана хигиената и стоматолошката заштита
  • спречува формирање на штетни плаки
  • особено вкусна и лесно сварлива храна

 

Потребна дневна доза

Teжина Парчиња на ден
2.0 - 3.0 kg
10 - 15
4.0 - 5.0 kg
18 - 22
6.0 - 7.0 kg
25 - 27
8.0 - 9.0 kg
28 - 31
10.0 - 11.0 kg
33 - 35
12.0 - 13.0 kg
36 - 38

Секогаш треба да биде достапна свежа вода. Се хранат до 40 g дневно.

Ве молиме земете во предвид Dental Snack при пресметување на вкупниот дневен оброк на храна.

 

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Sanabelle Hairball Snack

Sanabelle HAIRBALL SNACK - oдредени растителни влакна во Sanabelle HAIRBALL-SNACK го намалуваат формирањето на влакнести содржини (болуси) и овозможуваат постоечките влакнести содржини да минат низ цревата.

Sanabelle Vitality Snack

Sanabelle VITALITY SNACK има избалансирана содржина на хранливи материи и балансирани нивоа на минерали, елементи во трагови и витамини. Специјалниот заеднички комплекс за заштита го поддржува правилното функционирање на 'рскавицата, особено во зглобовите.

Sanabelle Dental Snack

NATURAL ORGANIC CONCEPT Sanabelle DENTAL SNACK, во облик на заб, има посебна структура која спречува раното расипување на забите и го подобрува ефектот на острење и чистење на површината на забите на вашата мачка.Sanabelle DENTAL SNACK …