Sanabelle Grain Free SNACK е ужинка за мачки, базирана на компири и со висок процент на свежо месо од живина (најмалку 20%), што обезбедува голема подносливост. Затоа, GRAIN FREE – SNACK е идеална награда за мачки со чувствителен дигестивен систем

Sanabelle Grain Free SNACK се карактеризира со:

  • го подобрува имунитетот
  • погодна за сите раси на мачки
  • произведена без житарки

Се хранат до 40 гр дневно.

Ве молиме земете ја предвид закуската при пресметувањето на вкупниот дневен оброк на храна.

Секогаш треба да биде достапна свежа вода.

 

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Sanabelle Vitality Snack

Sanabelle VITALITY SNACK има избалансирана содржина на хранливи материи и балансирани нивоа на минерали, елементи во трагови и витамини. Специјалниот заеднички комплекс за заштита го поддржува правилното функционирање на 'рскавицата, особено во зглобовите.

Sanabelle Hairball Snack

Sanabelle HAIRBALL SNACK - oдредени растителни влакна во Sanabelle HAIRBALL-SNACK го намалуваат формирањето на влакнести содржини (болуси) и овозможуваат постоечките влакнести содржини да минат низ цревата.

Sanabelle Thanks Snack

Sanabelle THANKS SNACK е посебна закуска во облик на срце. Благодарение на високата количина на црн дроб од живина, сите мачки во голема мера уживаат при хранењето - дури и пребирливите мачки.