(Економска храна за мачки)

My Friend CAT е комплетна храна за возрасни мачки, погодна за секојдневно хранење и ги обезбедува сите важни хранливи материи, витамини и минерали.

Вкусна и здрава храна.

 

My Friend CAT се карактеризира со:

– одличен и многу прифатлив вкус
– висококвалитетни протеински извори
– оптимална компатибилност
– висока сварливост
– балансиран Омега-3 / Омега-6 масни киселини

 

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ