Вкусни закуски за возрасни мачки (без житарки)

Закусите Sanabelle Меки стапчиња се кратки стапчиња, произведени целосно без житарики, со висок процет на месо.

Поради високата содржина на влага (приближно 28%), закуски се многу меки и се карактеризираат со извонредно прифаќање.

Екстрактите на Yucca и дополнителниот дел од таурин ги прават стапчињата особено вкусни за вашата мачка.

 

4 различни вкуса:

  • Јагнешко и боровинки
  • Риба и смоква
  • Пастрмка и брусница
  • Патка и калинка

Потребна дневна доза

Teжина Парчиња на ден
2.0 - 3.0 kg
2 - 4
4 - 5 kg
5 - 6 g

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ