(за мачки од 12-тиот месец)

Sanabelle Adult со пилешко месо е здрава и вкусна комплетна храна за исхрана базирана на потреби на возрасни мачки. Високиот процент на животински протеини од месо од живина му дава на производот исклучителен квалитет и извонредна вкусност (прифаќање).

Sanabelle Adult со пилешко се карактеризира со:

– 25% месо од живина

– 5% свеж црн дроб

– без глутен *

(* може да содржи траги од зрна што содржат глутен)

Потребна дневна доза

Teжина Грама на ден
2.0 - 3.0 kg
40 -55 g
4.0 - 5.0 kg
65 - 75 g
6 - 7 kg
85 - 95 g
8.0 kg
105 g

Доволно е да го наполните јадењето со дневен оброк еднаш дневно. Вашата мачка потоа користи по потреба – ве молиме обезбедете доволно свежа вода.

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ