(за мачки од 12-тиот месец)

Sanabelle Adult со пастрмка е лесно сварлива и вкусна комплетна храна за соодветна исхрана на возрасни мачки. Како специјален извор на протеини, пастрмката обезбедува одличен вкус на храната, истовремено обезбедувајќи исклучителен квалитет на протеини.

Sanabelle Adult со пастрмка се карактеризира со:

– 25% месо од живина

– 5% свеж црн дроб

– без глутен *

(* може да содржи траги од зрна што содржат глутен)

Потребна дневна доза

Teжина Грама на ден
2.0 - 3.0 kg
40 - 55 g
4.0 - 5.0 kg
65 - 75 g
6.0 - 7.0 kg
85 - 95 g
8.0 kg
105 g

Пополнете го садот еднаш дневно за целодневно хранење самостојно.

Секогаш треба да биде достапна свежа вода.

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ