(за мачки од 12-тиот месец)

Sanabelle Adult со Ној е лесно сварлива и вкусна комплетна храна за соодветна исхрана на возрасни мачки. Билансот на минерали, елементи во трагови и витамини се основа за виталност и кората од лимон е додадена за поддршка на природната имунолошка одбрана на вашата мачка.

Sanabelle Adult со Ној се карактеризира со:

– 25% месо од живина

– 5% свеж црн дроб

– без глутен *

(* може да содржи траги од зрна што содржат глутен)

Потребна дневна доза

Teжина Грама на ден
2.0 - 3.0 kg
40 - 55 g
4.0 - 5.0 kg
65 - 75 g
6.0 - 7.0 kg
85 - 95 g
8.0 kg
105 g

Пополнете го садот еднаш дневно за целодневно хранење самостојно.

Секогаш треба да биде достапна свежа вода.

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ