(за чуствителни мачки од 12-тиот месец)

Sanabelle Sensitive со Јагнешко месо е специјално развиен за хранливо чувствителни мачки со деликатни стомаци и дигестивни системи. Sanabelle Sensitive со Јагнешко има висока густина на хранливи материи, одлична употребливост и извонреден вкус, значително намалување на барањата за храна и намалување на притисокот врз цревниот тракт. Користењето на јагнешко месо го прави производот особено лесно да се вари и вкусен.

Sanabelle Sensitive со Јагнешко се карактеризира со:

– 25% месо од живина и јагне

– 5% свеж црн дроб

– без глутен *

(* може да содржи траги од зрна што содржат глутен)

 

Потребна дневна доза

Teжина Грама на ден
2.0 - 3.0 kg
40 - 50 g
4.0 - 5.0 kg
60 - 70 g
6.0 - 7.0 kg
80 - 90 g
8.0 kg
95 g

Пополнете го садот еднаш дневно за целодневно хранење самостојно.

Секогаш треба да биде достапна свежа вода.

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ