(за чуствителни мачки од 12-тиот месец)

Sanabelle Sensitive со Пилешко месо е специјално развиена за хранливо чувствителни мачки со деликатни стомаци и дигестивни системи. Sanabelle Sensitive со Пилешко има висока густина на хранливи материи, извонредна употребливост и одлична сварливост, при што барањата за храна се значително намалени, со што се намалува притисокот врз цревниот тракт. Високиот процент на животински протеини од живина му дава на производот исклучителено квалитетни протеини и одличен вкус (прифаќање).

Sanabelle Sensitive со Пилешко се карактеризира со:

– 25% месо од живина

– 5% свеж црн дроб

– без глутен *

(* може да содржи траги од зрна што содржат глутен)

 

Потребна дневна доза

Teжина Грама на ден
2.0 - 3.0 kg
40 - 50 g
4.0 - 5.0 kg
60- 70 g
6.0 - 7.0 kg
80 - 90 g
8.0 kg
95 g

Пополнете го садот еднаш дневно за целодневно хранење самостојно.

Секогаш треба да биде достапна свежа вода.

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ