Деликатесна храна за возрасни мачки (без житарки)

Рецептурите на Sanabelle Deliceous се засновани на концептот 70/30/0

70% – сите производи содржат 70% животински извор на белковини кои потекнуваат од свежо месо

30% – добро сварливи јаглени хидрати како што се сладок компир, компир и грашок

0% – без житарки

3 различни вкуса:

  • Лосос и сладок компир
  • Срнешко и компир
  • Сименталско говедо и компир

Потребна дневна доза

Teжина Грама на ден
2.0 - 3.0 kg
40 - 50 g
4.0 - 5.0 kg
60 - 70 g
6.0 - 7.0 kg
80 - 90 g
8.0 - 9.0 kg
100 - 105 g
10.0 - 11.0 kg
115 - 120 g
12.0 - 13.0 kg
130 - 135 g

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ