(за чуствителни мачки од 12-тиот месец)

Sаnabelle Hair and Skin е комплетна храна за возрасни мачки специјално наменета за подобрување на квалитетот на влакното. Високата содржина на вредни масла и масти овозможува елегантно, сјајно и еластично крзно. Комбинацијата на витамини и минерали што се користат во Sаnabelle Hair and Skin, исто така, го поддржува позитивниот ефект на кожата и влакното и затоа е особено погодна за чистокрвни мачки.

 

Sаnabelle Hair and Skin се карактеризира со:

 – есенцијални масни киселини

– 20 % месо од живина

– 5% свеж црн дроб

– без глутен *

– за чистокрвни мачки постари од 12 месеци

(* може да содржи траги од зрна што содржат глутен)

Потребна дневна доза

Teжина Грама на ден
2.0 - 3.0 kg
40 - 50 g
4.0 - 5.0 kg
65 - 75 g
6.0 - 7.0 kg
80 - 90 g
8.0 kg
100 g

Доволно е да го наполните јадењето со дневен оброк еднаш дневно. Вашата мачка потоа користи по потреба – ве молиме обезбедете доволно свежа вода.

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ