(намалени протеини)

Sanabelle Urinary е особено погодна за возрасни мачки подложни на проблеми во уринарниот тракт. Поради намалената содржина на протеини и минерали и дополнително намалените уринарни деградациони продукти, Sanabelle Urinary го намалува притисокот врз бубрезите и уринарните органи преку подобрување на исхраната (нега на уринарниот тракт).

Sanabelle URINARY е наменета против создавање и за исфрлање на веќе создадени уринарни камења

 

 

Sanabelle Urinary се карактеризира со:

– намалени протеини и минерални материи

– 20% месо од живина

– 5% свеж црн дроб

– без глутен *

– за мачки постари од 12 месеци

(* може да содржи траги од зрна што содржат глутен)

Потребна дневна доза

Teжина Грама на ден
2.0 - 3.0 kg
40 - 50 g
4.0 - 5.0 kg
65 - 75 g
6.0 - 7.0 kg
80 - 90 g
8.0 kg
100 g

Пополнете го садот еднаш дневно за целодневно хранење самостојно. 

Секогаш треба да биде достапна свежа вода.

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ