(за мачиња до 12-тиот месец и за бремени/доилки мачки)

Sanabelle KITTEN со живина е комплетна храна за мачиња до 12 месеци, обезбедувајќи оптимален развој за здрави, растечки мачиња со концентрирана густина на хранливи материи.

Sanabelle Kitten со живина помага да се поддржи природната имунолошка одбрана, со што се придонесува за силен имунолошки систем. Зголемената концентрација на хранливи материи обезбедува доволна грижа за развој на плодот кај бремени мачки и производство на млеко кај доилки.

 

Sanabelle KITTEN се карактеризира со:

– 25% месо од живина

– 5% свеж црн дроб

– без глутен *

(* може да содржи траги од зрна што содржат глутен)

Потребна дневна доза

Возраст 4 kg 5 kg 7 kg 10 kg 13 kg
2 месеци
45 g
50 g
60 g
70 g
75 g
3 месеци
55 - 60 g
60 - 65 g
70 - 75 g
90 - 95 g
90 - 100 g
4 месеци
60 - 65 g
70 - 75 g
80 - 85 g
100 - 105 g
115 - 120 g
6 месеци
65 - 70 g
75 - 80 g
95 - 100 g
120 - 125 g
135 - 140 g
8 месеци
65 - 70 g
75 - 80 g
95 - 100 g
125 - 130 g
150 - 155g
10 месеци
60 - 65 g
75 - 80 g
95 - 100 g
125 - 130 g
150 - 155 g
12 месеци
55 - 60 g
65 - 70 g
95 - 100 kg
120 - 125 kg
145 - 150 kg

Пополнете ја садот еднаш дневно за целодневно хранење самостојно.  Секогаш треба да биде достапна свежа вода.

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Sanabelle KITTEN

За мачиња до 12-тиот месец и за бремени/доилки мачки.