Храна за млади кучиња (Junior)

BIO PUPPY

Кучиња до 12 месеци возраст. 100% Органски производ.

Junior Lamb & Rise

Сите раси на кучиња, особено за осетливи кучиња. Без глутен + КОЛОСТРУМ + Имунолошки комлекс.

MAXI JUNIOR

Кучиња над 25 кг. крајна тежина. Без пченица + КОЛОСТРУМ + Имунолошки комлекс.

MEDIUM JUNIOR

Кучиња до 15 до 25 кг. крајна тежина. Без пченица + КОЛОСТРУМ + Имунолошки комлекс.

MINI JUNIOR

Кучиња до 15 кг. крајна тежина.
Без глутен + КОЛОСТРУМ + Имунолошки комлекс

PUPPY

За кучиња до 4 месечна возраст . Без житарки + КОЛОСТРУМ + Имунолошки комлекс.)

PUPPY Bredeer Line

PUPPY е комплетна храна за млади кучиња од сите раси. Погодна за секојдневно хранење и ги обезбедува сите важни хранливи материи, витамини и минерали.