Храна за посебна намена

ADULT REPRODUCTION

Храна за скучни и кучки доилки. Без пченица + Имунолошки комлекс.

ADULT LIGHT

Возрасни кучиња со прекумерна тежина. Без пченица + имунолопки комплекс.

Sensitive Lamb & Rise

Храна за кучиња со ГАСТРО-ИНТЕСТИНАЛНИ ПРОБЛЕМИ.
Без глутен + Имунолошки комлекс.

SPECIAL LIGHT

Храна за кучиња со МЕТАБОЛИЧКИ ПРОБЛЕМИ.
– проблеми со црниот дроб, уринарен систем и сл. Без пченица + Имунолошки комлекс.