Храна за возрасни кучиња (Adult)

ACTIVE

Возрасни кучиња со зголемна активност. Без пченица + Имунолошки комлекс.

ADULT MAXI

Возрасни кучиња од големи раси. Без пченица + Имунолошки комлекс.

ADULT MENUE

Возрасни кучиња со нормална активност. 12 лековити билки + Имунолошки комлекс.

BIO ADULT

Храна за возрасни кучиња. 100% Органски производ.

ADULT со ЈАГНЕШКО и ориз

Возрасни кучиња, чуствителни на состојки од храна и со нормална активност. Без пченица + Имунолошки комлекс.

АDULT со ЛОСОС и компир

Возрасни кучиња, чуствителни на состојки во храната и со нормална активност. Без пченица + Колострум + Имунолошки комлекс.

ADULT REPRODUCTION

Храна за скучни и кучки доилки. Без пченица + Имунолошки комлекс.

ADULT LIGHT

Возрасни кучиња со прекумерна тежина. Без пченица + имунолопки комплекс.

ADULT со РИБА и компир

Возрасни кучиња, чуствителни на состојки во храната и со нормална активност. Без пченица + Имунолошки комлекс.