HIGH PREMIUM CONCEPT

(возрасни кучиња, чуствителни на состојки во храната и со нормална активност)

(Без пченица + Колострум + Имунолошки комлекс)

ADULT со ЛОСОС и компир – свежиот лосос обезбедува високо-квалитетни протеини и високо ниво на есенцијални масни киселини потребни за здрава кожата и сјајно крзното. Додадениот колострум (0,3%) делува врз зајкување на имунолошкиот систем.

Оваа храна е наменета и за кучиња чуствителни на состојки во храната.

ADULT со ЛОСОС и компир се карактеризира:

  • Свежо месо од ЛОСОС
  • Висок квалитет на протеини
  • Екстракти од школка за подршка на зголобовите и ‘рскавицата
  • Додатоци за стабилизирање на цревната флора и имунитетот
  • Додадем колострум

 

Потребна дневна доза

Teжина Грама на ден
10,0 kg
155 g
15,0 kg
205 g
17,5 kg
230 g
20,0 kg
255 g
25,0 kg
305 g
30,0 kg
350 g
35,0 kg
390 g
40,0 kg
430 g
45,0 kg
470 g
50,0 kg
510 g
55,0 kg
550 g
60,0 kg
585 g

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

ADULT MAXI

Возрасни кучиња од големи раси. Без пченица + Имунолошки комлекс.

BIO ADULT

Храна за возрасни кучиња. 100% Органски производ.

ADULT SPORT

Xрана за возрасни кучиња