ЕКОНОМСКА ХРАНА

(храна за возрасни кучиња)

DOG-PREMIUM е избалансирана храна за возрасни кучиња. Енергетските состојки се така избалансирани за да кучето осеќа ситост, а истовремено ги содржи сите неопходни хранливи материи (витамини, минерали, есенцијални масни киселини, аминокиселини и др). Содржи висок процент на протеини 24%.

DOG-PREMIUM се карактеризира:

  • Балансиран однос протеини: масти
  • Не содржи вештачки бои и останати вештачки додатоци

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

ADULT MAXI

Возрасни кучиња од големи раси. Без пченица + Имунолошки комлекс.

АDULT со ЛОСОС и компир

Возрасни кучиња, чуствителни на состојки во храната и со нормална активност. Без пченица + Колострум + Имунолошки комлекс.

ADULT REPRODUCTION

Храна за скучни и кучки доилки. Без пченица + Имунолошки комлекс.