HIGH PREMIUM CONCEPT

(возрасни кучиња од големи раси)

(Без пченица + Имунолошки комлекс)

ADULT MAXI е храна наменета за кучиња од големи раси (преку 25 кг. тежина) со нормална физичка активност. Составот на протеините и мастите е избалансиран со цел да ги задоволи потребите на овие кучиња, односно да се избегне нивното дебелеење со што дополнително би се оптовариле зглобовите и коските.

ADULT MAXI се карактеризира:

  • Балансиран однос “протеини : енергија“ за големи раси
  • Произведена без пченица
  • Екстракти од школка за подршка на зголобовите и ‘рскавицата 
  • Додатоци за стабилизирање на цревната флора и имунитетот

Потребна дневна доза

Teжина Грама на ден
2.0 - 5.0 kg
50 - 85 g
5.0 - 7.5 kg
85 - 155 g
7.5 - 10 kg
115 - 145 g
10.0 - 12.5 kg
145 - 170 g
12.5 - 15.0 kg
170 - 195 g
15.0 - 17.5 kg
195 - 220 g
17.5 - 20.0 kg
220 - 240 g
20.0 - 25.0 kg
240 - 285 g
25.0 - 30.0 kg
285 - 325 g
30.0 - 35.0 kg
325 - 365 g
35.0 - 40.0 kg
365 - 405 g
40.0 - 45.0 kg
405 - 440 g
45.0 - 50.0 kg
440 - 480 g
50.0 - 60.0 kg
480 - 550 g
60.0 - 70.0 kg
550 - 615 g
70.0 - 80.0 kg
615 - 680 g

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

BIO ADULT

Храна за возрасни кучиња. 100% Органски производ.

АDULT со ЛОСОС и компир

Возрасни кучиња, чуствителни на состојки во храната и со нормална активност. Без пченица + Колострум + Имунолошки комлекс.

ADULT со ЈАГНЕШКО и ориз

Возрасни кучиња, чуствителни на состојки од храна и со нормална активност. Без пченица + Имунолошки комлекс.