BREDEER LINE

(храна за возрасни кучиња)

SPORT е комплетна храна за возрасни кучиња  со зголемена активност, погодна за секојдневно хранење и ги обезбедува сите важни хранливи материи, витамини и минерали.

SPORT се карактеризира:

  • Висок процент на протеини и масти
  • Додатоци за здрава кожа и сјајно крзно
  • Добро формиран измет во мала количина

 

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

ADULT MAXI

Возрасни кучиња од големи раси. Без пченица + Имунолошки комлекс.

ADULT – Јагнешко и ориз

АДУЛТ-Јагнешко и ориз - е комплетна храна за возрасни кучиња со нормална активност, погодна за секојдневно хранење и ги обезбедува сите важни хранливи материи, витамини и минерали.