BREEDER LINE

(храна за возрасни кучиња)

АДУЛТ – Јагнешко и ориз –  е комплетна храна за возрасни кучиња  со нормална активност, погодна за секојдневно хранење и ги обезбедува сите важни хранливи материи, витамини и минерали.

АДУЛТ – Јагнешко и ориз се карактеризира:

  • Намален процент на масти и стандардна содржина на протеини
  • Лесно сварливи и ниско-алергиски хранливи материи од јагнешко месо и ориз
  • Без глутен

Потребна дневна доза

Teжина Грама на ден
2.5 kg
55 g
5.0 kg
90 g
7.5 kg
120 g
10.0 kg
150 g
12.5 kg
175 g
15.0 kg
205 g
17.5 kg
230 g
20.0 kg
250 g
25.0 kg
300 g
30.0 kg
340 g
35.0 kg
380 g
40.0 kg
420 g
45.0 kg
460 g
50.0 kg
500 g
60.0 kg
570 g
70.0 kg
640 g
80.0 kg
710 g

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

PUPPY Bredeer Line

PUPPY е комплетна храна за млади кучиња од сите раси. Погодна за секојдневно хранење и ги обезбедува сите важни хранливи материи, витамини и минерали.

ADULT SPORT

Xрана за возрасни кучиња

ADULT – Јагнешко и ориз

АДУЛТ-Јагнешко и ориз - е комплетна храна за возрасни кучиња со нормална активност, погодна за секојдневно хранење и ги обезбедува сите важни хранливи материи, витамини и минерали.