BREDEER LINE

(храна за возрасни кучиња)

PUPPY е комплетна храна за млади кучиња  од сите раси. Погодна за секојдневно хранење и ги обезбедува сите важни хранливи материи, витамини и минерали.

PUPPY се карактеризира:

  • Висок процент на протеини и масти
  • Додатоци за здрава кожа и сјајно крзно
  • Добро формиран измет во мала количина

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

BIO PUPPY

Кучиња до 12 месеци возраст. 100% Органски производ.

MEDIUM JUNIOR

Кучиња до 15 до 25 кг. крајна тежина. Без пченица + КОЛОСТРУМ + Имунолошки комлекс.

ADULT – Јагнешко и ориз

АДУЛТ-Јагнешко и ориз - е комплетна храна за возрасни кучиња со нормална активност, погодна за секојдневно хранење и ги обезбедува сите важни хранливи материи, витамини и минерали.