NATURAL ORGANIC CONCEPT

(кучиња до 12 месеци возраст)

(100% органски производ)

BIO PUPPY + морков е природна и вкусен храна погодна за исхрана на кучиња од сите раси до 1 година. Додавањето на морков со неговата природна содржина на каротен, обезбедува провитамини како антиоксиданс, што помага на очите и го стимулира имунолошкиот систем

BIO PUPPY + морков се карактеризира:

  • 100% Органски Сертифициран производ (DE-ӦKO-007)
  • употреба на свежо пилешко месо
  • 79% протеини од животинско потекло
Возраст 5.0 kg 10.0 kg 15.0 kg 20.0 kg
2. M.
85 g
125 g
165 g
200 g
3. M.
100 g
165 g
215 g
265 g
4. M.
105 g
175 g
240 g
295 g
5.-6. M.
110 g
180 g
245 g
305 g
6.-9. M.
105 g
180 g
245 g
300 g
9.-12. M.
100 g
175 g
235 g
295 g
Возраст 5.0 kg 10.0 kg 15.0 kg 20.0 kg
2. M.
85 g
125 g
165 g
200 g
3. M.
100 g
165 g
215 g
265 g
4. M.
105 g
175 g
240 g
295 g
5.-6. M.
110 g
180 g
245 g
305 g
6.-9. M.
105 g
180 g
245 g
300 g
9.-12. M.
100 g
175 g
235 g
295 g

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

PUPPY Bredeer Line

PUPPY е комплетна храна за млади кучиња од сите раси. Погодна за секојдневно хранење и ги обезбедува сите важни хранливи материи, витамини и минерали.

PUPPY MILK

Замена на мајчино млеко

MEDIUM JUNIOR

Кучиња до 15 до 25 кг. крајна тежина. Без пченица + КОЛОСТРУМ + Имунолошки комлекс.