HIGH PREMIUM CONCEPT

(замена на мајчино млеко)

PUPPY MILK е високo квалитетна замена на млеко, идеален е за кучиња кој се одгледуваат одвоени од нивната мајка и за постепен  преминот од мајчино млеко на цврста храна.

PUPPY MILK е специјално прилагоден за новородени кучиња чии дигестивниот систем се уште не е целосно развиен и е прилагоден на специфичните карактеристики на мајчиното млеко. PUPPY MILK лесно е растворливи во вода, и лесно да се припрема.

PUPPY MILK се карактеризира:

  • оптимална исхрана на кучиња
  • за одгледување на кученца одвоени од нивната мајка
  • лесно се припрема, благодарение на добрата растворливост

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

MAXI JUNIOR

Кучиња над 25 кг. крајна тежина. Без пченица + КОЛОСТРУМ + Имунолошки комлекс.

BIO PUPPY

Кучиња до 12 месеци возраст. 100% Органски производ.

PUPPY

За кучиња до 4 месечна возраст . Без житарки + КОЛОСТРУМ + Имунолошки комлекс.)