HIGH PREMIUM CONCEPT

(кучиња до 15 до 25 кг. крајна тежина)

(Без пченица + КОЛОСТРУМ + Имунолошки комлекс)

MEDIUM JUNIOR е наменета за кучиња од средно големи раси (од 15 – 25 кг. крајна тежина) кои во фаза на растење бараат избалансирана храна за подигање на формата, а не за премногу брз развој.

MEDIUM JUNIOR се карактеризира:

  • без пченица
  • употреба на свежо пилешко месо
  • додаден специфичен имунолошки комплекс
  • додаден колострум
  • дополнителено додадени екстракти од школки за развој на ‘рскавиците и зглобовите

Потребна дневна доза

Возраст 15.0 kg 17.5 kg 20.0 kg 22.5 kg 25.0 kg
2. M.
165 g
185 g
200 g
215 g
230 g
3. M.
215 g
240 g
265 g
290 g
315 g
4. M.
240 g
270 g
295 g
320 g
345 g
5.-6. M.
245 g
275 g
305 g
335 g
360 g
6.-9. M.
245 g
275 g
305 g
335 g
360 g
9.-12. M.
235 g
265 g
295 g
325 g
350 g

Над 12 месеци, количината на храна постепено се прилагодуваат на препорачаната количина за возрасни кучиња.

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

BIO PUPPY

Кучиња до 12 месеци возраст. 100% Органски производ.

Junior Lamb & Rise

Сите раси на кучиња, особено за осетливи кучиња. Без глутен + КОЛОСТРУМ + Имунолошки комлекс.

MEDIUM JUNIOR

Кучиња до 15 до 25 кг. крајна тежина. Без пченица + КОЛОСТРУМ + Имунолошки комлекс.