HIGH PREMIUM CONCEPT

(кучиња до 15 кг. крајна тежина)

(Без глутен + КОЛОСТРУМ + Имунолошки комлекс)

MINI JUNIOR е особено наменет за мали раси на кучиња кој се чуствителни на храна. Големината на гранилите, протеинскиот и минералниот состав специјално се прилагодени за кучиња од помали раси.

MINI JUNIOR се карактеризира:

  • без житарки кои содржат глутен 
  • употреба на свежо пилешко месо
  • додаден специфичен имунолошки комплекс
  • додаден колострум 

Потребна дневна доза

Возраст 2.5 kg (*9M) 5.0 kg (*10M) 7.5 kg (*11M) 10.0 kg (*12M) 12.5 kg (*12M) 15.0 kg (*12M)
2. M.
50 g
80 g
100 g
125 g
140 g
155 g
3. M.
60 g
95 g
130 g
155 g
180 g
205 g
4. M.
60 g
100 g
135 g
170 g
200 g
225 g
5.-6. M.
60 g
100 g
140 g
175 g
205 g
235 g
6.-9. M.
60 g
100 g
135 g
170 g
200 g
230 g
9.-12. M.
55 g
95 g
130 g
165 g
195 g
225 g

Од (* – месец) храната постепено се прилагодуваат на препорачаната количина за возрасни кучиња. 

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

PUPPY MILK

Замена на мајчино млеко

MINI JUNIOR

Кучиња до 15 кг. крајна тежина. Без глутен + КОЛОСТРУМ + Имунолошки комлекс

MEDIUM JUNIOR

Кучиња до 15 до 25 кг. крајна тежина. Без пченица + КОЛОСТРУМ + Имунолошки комлекс.