Храна за одгледувачници

PUPPY Bredeer Line

PUPPY е комплетна храна за млади кучиња од сите раси. Погодна за секојдневно хранење и ги обезбедува сите важни хранливи материи, витамини и минерали.

ADULT – Јагнешко и ориз

АДУЛТ-Јагнешко и ориз – е комплетна храна за возрасни кучиња со нормална активност, погодна за секојдневно хранење и ги обезбедува сите важни хранливи материи, витамини и минерали.