HIGH PREMIUM CONCEPT

(возрасни кучиња, чуствителни на состојки од храна и со нормална активност)

(Без пченица + Имунолошки комлекс)

ADULT со ЈАГНЕШКО и ориз е храна наменета за чуствителни кучиња со нормална физичка активност. Храната содржи протеини кој потекнуваат од јагнешко месо и високо сварливи ориз, со што се олеснива работата на дигестивниот систем.

ADULT со ЈАГНЕШКО и ориз се карактеризира:

  • Јагнешко месо
  • Лесно сварлива храна
  • Екстракти од школка за подршка на зголобовите и ‘рскавицата
  • Додатоци за стабилизирање на цревната флора и имунитетот

Потребна дневна доза

Teжина Грама на ден
10.0 kg
155 g
12.5 kg
180 g
15.0 kg
205 g
17.5 kg
230 g
20.0 kg
255 g
22.5 kg
280 g
25.0 kg
305 g
27.5 kg
340 g
30.0 kg
350 g
35.0 kg
390 g
40.0 kg
430 g
45.0 kg
470 g
50.0 kg
510 g
55.0 kg
550 g
60.0 kg
585 g

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

АDULT со ЛОСОС и компир

Возрасни кучиња, чуствителни на состојки во храната и со нормална активност. Без пченица + Колострум + Имунолошки комлекс.

ACTIVE

Возрасни кучиња со зголемна активност. Без пченица + Имунолошки комлекс.