HIGH PREMIUM CONCEPT

(возрасни кучиња со зголемна активност)

(без пченица + имунолошки комлекс)

ACTIVE е идеална храна за кучиња со зголемени физички активности. Додатоците во оваа храна особено се наменети за задоволување на енергетските потреби на кучето, подршка на зглобовите и ‘рскавицата, како и за подобрување на цревната флора и имунитетот.

ACTIVE се карактеризира:

  • Содржи висок процент на сварливи протеини од животинско потекло
  • Екстракти од школка за подршка на зголобовите и ‘рскавицата 
  • Додадени есенцијални масни киселини (Омега 3 и Омега 6)
  • Додатоци за стабилизирање на цревната флора и имунитетот

Потребна дневна доза

Teжина Грама на ден
2.0 - 5.0 kg
50 - 85 g
5.0 - 7.5 kg
85 - 155 g
7.5 - 10 kg
115 - 145 g
10.0 - 12.5 kg
145 - 170 g
12.5 - 15.0 kg
170 - 195 g
15.0 - 17.5 kg
195 - 220 g
17.5 - 20.0 kg
220 - 240 g
20.0 - 25.0 kg
240 - 285 g
25.0 - 30.0 kg
285 - 325 g
30.0 - 35.0 kg
325 - 365 g
35.0 - 40.0 kg
365 - 405 g
40.0 - 45.0 kg
405 - 440 g
45.0 - 50.0 kg
440 - 480 g
50.0 - 60.0 kg
480 - 550 g
60.0 - 70.0 kg
550 - 615 g
70.0 - 80.0 kg
615 - 680 g

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

ADULT REPRODUCTION

Храна за скучни и кучки доилки. Без пченица + Имунолошки комлекс.

ADULT MENUE

Возрасни кучиња со нормална активност. 12 лековити билки + Имунолошки комлекс.

ADULT LIGHT

Возрасни кучиња со прекумерна тежина. Без пченица + имунолопки комплекс.