HIGH PREMIUM Concept

(возрасни кучиња со нормална активност)

(Без пченица + Имунолошки комлекс)

ADULT со ЖИВИНА и просо е храна за кучиња со нормална физичка активност.

ADULT со ЖИВИНА и просо се карактеризира:

  • Свежо месо од живина
  • Лесно сварливахрана
  • Екстракти од школка за подршка на зголобовите и ‘рскавицата
  • Додадени есенцијални масни киселини (Омега 3 и Омега 6)
  • Додатоци за стабилизирање на цревната флора и имунитетот

Потребна дневна доза

Teжина на куче Грама на ден
10,0 kg
155 g
12,5 kg
180 g
15,0 kg
205 g
17,5 kg
230 g
20,0 kg
255 g
22,5 kg
280 g
25,0 kg
305 g
27,5 kg
340 g
30,0 kg
350 g
35,0 kg
390 g
40,0 kg
430 g
45,0 kg
470 g
50,0 kg
510 g
55,0 kg
550 g
60,0 kg
585 g

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

ADULT MENUE

Возрасни кучиња со нормална активност. 12 лековити билки + Имунолошки комлекс.

ADULT SPORT

Xрана за возрасни кучиња

АDULT со ЛОСОС и компир

Возрасни кучиња, чуствителни на состојки во храната и со нормална активност. Без пченица + Колострум + Имунолошки комлекс.