HIGH PREMIUM Concept

(возрасни кучиња, чуствителни на состојки во храната и со нормална активност)

(Без пченица + Имунолошки комлекс)

ADULT со РИБА и компир е храна за чуствителни кучиња со нормална физичка активност. Содржи високо квалитетни аминокиселини кои доаѓаат од протеините од рибата. Добро сварливиот компир, како извор на јаглени хидрати, ја дава потребната енергетска вредност на храната.

Добро избалансираната енергетска и протеинска вредност на оваа храна, го намалува ризикот од дебелеење на кучето со што би се оптовариле коските и зглобовите.

ADULT со РИБА и компир се карактеризира:

  • Висок квалитет на протеини
  • Екстракти од школка за подршка на зголобовите и ‘рскавицата
  • Додатоци за стабилизирање на цревната флора и имунитетот
  • Висок процент на незаситени масни киселини одговорни за виталност, здрава кожа и сјајно влакно

Потребна дневна доза

Teжина Грама на ден
10,0 kg
155 g
12,5 kg
180 g
15,0 kg
205 g
17,5 kg
230 g
20,0 kg
255 g
22,5 kg
280 g
25,0 kg
305 g
27,5 kg
340 g
30,0 kg
350 g
35,0 kg
390 g
40,0 kg
430 g
45,0 kg
470 g
50,0 kg
510 g
55,0 kg
550 g
60,0 kg
585 g

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

ADULT SPORT

Xрана за возрасни кучиња

ADULT со ЈАГНЕШКО и ориз

Возрасни кучиња, чуствителни на состојки од храна и со нормална активност. Без пченица + Имунолошки комлекс.

ADULT MENUE

Возрасни кучиња со нормална активност. 12 лековити билки + Имунолошки комлекс.