HIGH PREMIUM CONCEPT

(возрасни кучиња со нормална активност)

(12 лековити билки + Имунолошки комлекс)

ADULT MENUE е храна наменета за кучиња со нормална физичка активност. Храната содржи протеини од различно потекло, збогатена со 12 квалитетни и лековити билки. Добро избалансиран состав на протеини и масти кој може да ги задоволи потребите и на кучињата со зголемена сктивност.

ADULT MENUE се карактеризира:

  • 12 лековити билки
  • Спанаќ, морков, грашок,…..
  • Лесно сварлива храна
  • Екстракти од школка за подршка на зголобовите и ‘рскавицата
  • Додатоци за стабилизирање на цревната флора и имунитетот

Потребна дневна доза

Teжина Грама на ден
5.0 kg
90 g
10.0 kg
150 g
15.0 kg
200 g
20.0 kg
250 g
25.0 kg
295 g
30.0 kg
335 g
35.0 kg
380 g
40.0 kg
420 g
50.0 kg
495 g
60.0 kg
565 g
70.0 kg
635 g
80.0 kg
705 g

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

ADULT MENUE

Возрасни кучиња со нормална активност. 12 лековити билки + Имунолошки комлекс.

АDULT со ЛОСОС и компир

Возрасни кучиња, чуствителни на состојки во храната и со нормална активност. Без пченица + Колострум + Имунолошки комлекс.

ADULT LIGHT

Возрасни кучиња со прекумерна тежина. Без пченица + имунолопки комплекс.