NATURAL ORGANIC CONCEPT

(храна за возрасни кучиња)

(100% Органски производ)

BIO ADULT + јаболко е природна, вкусна храна погодна за сите раси на кучиња постари од една година. Јаболкото содржи посебни диететски влакна кои можат да помогнат во стабилизирањето на дигестивниот процес.

BIO ADULT + јаболко се карактеризира:

  • 100% Органски Сертифициран производ (DE-ӦKO-007)
  • употреба на свежо пилешко месо
  • 70% протеини од животинско потекло
  • Дополнителни витамини и минерали од јаболкото
  • Лесно сварлива храна

Потребна дневна доза

Teжина Грама на ден
2.0 - 5.0 kg
50 - 90 g
5.0 - 7.5 kg
90 - 120 g
7.5 - 10 kg
120 - 150 g
10.0 - 12.5 kg
150 - 180 g
12.5 - 15.0 kg
180 - 200 g
15.0 - 17.5 kg
200 - 300 g
17.5 - 20.0 kg
230 - 250 g
20.0 - 25.0 kg
250 - 300 g
25.0 - 30.0 kg
300 - 340 g
30.0 - 35.0 kg
340 - 380 g
35.0 - 40.0 kg
380 - 420 g
40.0 - 45.0 kg
420 - 460 g
45.0 - 50.0 kg
460 - 500 g
50.0 - 60.0 kg
500 - 570 g
60.0 - 70.0 kg
570 - 640 g
70.0 - 80.0 kg
640 - 710 g

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

ADULT MENUE

Возрасни кучиња со нормална активност. 12 лековити билки + Имунолошки комлекс.

ADULT MAXI

Возрасни кучиња од големи раси. Без пченица + Имунолошки комлекс.

ADULT со ЈАГНЕШКО и ориз

Возрасни кучиња, чуствителни на состојки од храна и со нормална активност. Без пченица + Имунолошки комлекс.