HIGH PREMIUM Concept

(храна за кучиња со ГАСТРО-ИНТЕСТИНАЛНИ ПРОБЛЕМИ)

(Без глутен + Имунолошки комлекс)

SENSITIVE LAMB & RISE е храна наменета за храна за кучиња со ГАСТРО-ИНТЕСТИНАЛНИ ПРОБЛЕМИ. употребата на ориз како главен снабдувач на јаглени хидрати, од една страна и јагнешко месо, од друга страна, значително го намалува алергискиот потенцијал. БЕЗ ГЛУТЕН

SENSITIVE LAMB & RISE се карактеризира:

  • Висококвалитетни протеини од животинско потекло (минимум 20% јагнешко месо)
  • Додатоци за стабилизацоја на цревната флора и имунитетот
  • Без пченица и пченични производи
  • Без глутен
  • За осетлили (алергични) кучиња

 

Потребна дневна доза

Teжина Грама на ден
5.0 kg
90 g
10.0 kg
150 g
15 kg
200 g
20 kg
250 g
25 kg
295 g
30 kg
335 g
35 kg
380 g
40 kg
420 g
50 kg
495 g
60 kg
565 g
70 kg
635 g
80 kg
705 g

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

ADULT LIGHT

Возрасни кучиња со прекумерна тежина. Без пченица + имунолопки комплекс.

Sensitive Lamb & Rise

Храна за кучиња со ГАСТРО-ИНТЕСТИНАЛНИ ПРОБЛЕМИ. Без глутен + Имунолошки комлекс.