HIGH PREMIUM Concept

(храна за кучиња со бубрежни проблеми)

(Без глутен)

Sensible RENAL & REDUCTION е специјална храна за прехранбено осетливи возрасни кучиња, каде е потребно намалување на протеините и минералите во исхраната. Олеснување на уринарниот систем и намалување на pH на урината

 

Sensible RENAL & REDUCTION се карактеризира:

  • Намален содржина на протеини и минерални материи
  • Кучиња со бубрежни проблеми
  • Содржи природни билки (чаеви)

 

Потребна дневна доза

Teжина Грама на ден
2.5 - 5.0 kg
60 - 90 g
5.0 - 7.5 kg
90 - 130 g
7.5 - 10 kg
130 - 160 g
10.0 - 12.5 kg
160 - 180 g
12.5 - 15.0 kg
180 - 210 g
15.0 - 17.5 kg
210 - 240 g
17.5 - 20.0 kg
240 - 260 g
20.0 - 22.5 kg
260 - 290 g
22.5 - 14.0 kg
290 - 310 g
25.0 - 30.0 kg
310 - 360 g
30.0 - 35.0 kg
360 - 400 g
35.0 - 40.0 kg
400 - 440 g
40.0 - 45.0 kg
440 - 480 g
45.0 - 50.0 kg
480 - 520 g
50.0 - 60.0 kg
520 - 600 g
60.0 - 70.0 kg
60.0 - 70.0 kg
70.0 - 80.0 kg
670 - 740 g
80.0 - 90.0 kg
740 - 810 g
90.0 - 100.0 kg
810 - 880 g

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

ADULT REPRODUCTION

Храна за скучни и кучки доилки. Без пченица + Имунолошки комлекс.

ADULT LIGHT

Возрасни кучиња со прекумерна тежина. Без пченица + имунолопки комплекс.

Sensitive Lamb & Rise

Храна за кучиња со ГАСТРО-ИНТЕСТИНАЛНИ ПРОБЛЕМИ. Без глутен + Имунолошки комлекс.