G O O D I E S

(за кучиња со прекумерна тежина)

GOODIES Light е идеалена награда за кучињата кои имаат тенденција да бидат дебели или веќе имаат прекумерна тежина.

 

Состав: Ориз, пченка, јачмен, свежо пилешко месо, хидролизирано месо, репка пулпа (без шеќер), рибино брашно, грашок (дехидриран), квасец (дехидриран), натриум хлорид, калиум хлорид.

Потребна дневна доза

Teжина Парчиња на ден
2.4 - 15.0 kg
5 - 9
15.0 - 30.0 kg
9 - 15
30.0 - 60.0 kg
15 - 26

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

MUSLI

Вкусна закуска со 5 важни житарки.

CAKE

За чистење на заби кај кучиња од големи раси.

Goodies Light

За кучиња со прекумерна тежина.