(за чистење на заби и забава со вашето куче

Training Mini се препорачува  за чистење на заби и да се зајакнат мускулите за џвакање. Исто така идеален како награда за забава, игри и обука.

 

Состав: Житарици, масла и масти, деривати од растително потекло, минерали.

 

Потребна дневна доза

Teжина Парчиња на ден
2.5 - 15.0 kg
3 - 13
15.0 - 30.0 kg
13 - 22
30.0 - 60.0 kg
22 - 36

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

MUSLI

Вкусна закуска со 5 важни житарки.

Goodies Light

За кучиња со прекумерна тежина.