G O O D I E S

(зајакнување на ’рскавица и зглобови)

Goodies Vitality го наградува вашето куче на здрав начин и ја подржува неговата виталност и агилност.

 

Состав: Пченка, јачмен, свежо пилешко месо, ориз, просо, живина маст, хидролизиранo месо, рибино брашно, квасец (дехидриран), риба, масло, грашок (дехидриран), натриум хлорид (морска сол), дикалциум фосфат, калиум хлорид.

 

Потребна дневна доза

Teжина Парчиња на ден
2.5 - 15.0 kg
1 - 3
15.0 - 30.0 kg
3 - 4
30.0 - 60.0 kg
4 - 8

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

CAKE

За чистење на заби кај кучиња од големи раси.

HAIR & SKIN

Здрава кожа и сјајно крзно.

VITALITY

Зајакнување на ’рскавица и зглобови.