G O O D I E S

(здрава кожа и сјајно крзно)

Goodies Hair & Skin ги содржи особено оние хранливи материи, елементи во трагови и витамини, потребни за квалитетно крзно, со што се обезбедува цврста и сјајна наметка на вашето куче.

 

Состав: Пченка, јачмен, свежо пилешко месо, ориз, просо, живина маст, хидролизиранo месо, рибино брашно, квасец (дехидриран), риба, масло, грашок (дехидриран), натриум хлорид (морска сол), дикалциум фосфат, калиум хлорид.

Потребна дневна доза

Teжина Парчиња на ден
2.5 - 15.0 kg
1 - 3
15.0 - 30.0 kg
3 - 5
30.0 - 60.0 kg
5 - 8

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

HAIR & SKIN

Здрава кожа и сјајно крзно.

CAKE

За чистење на заби кај кучиња од големи раси.

MUSLI

Вкусна закуска со 5 важни житарки.