(ужинка за чуствителни кучиња)

Biscuit Lamm & Reis Бисквит со јагнешко месо и ориз e ужинка погодна за чувствителни кучиња и истите може да се користат во секојдневна прилика.

 

Состав: Пченично брашно, пченица, живинска маст, јагнешко месо (мин. 4%), ориз (мин. 4%), калциум карбонат, натриум хлорид, квасец (дехидриран), дикалциум фосфат.

Потребна дневна доза

Teжина Парчиња на ден
2.4 - 15.0 kg
1 - 2
15.0 - 30.0 kg
2 - 3
30.0 - 60.0 kg
3 - 5

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

MUSLI

Вкусна закуска со 5 важни житарки.

GRAIN FREE

За чуствителни кучиња

CAKE

За чистење на заби кај кучиња од големи раси.