(за чистење на заби кај кучиња од големи раси)

Cake  е многу погодна закуска за секојдневно чистење и зајакнување на забите, особено за кучиња од големи и гигантски раси.

 

Состав: Пченично брашно, брашно од живинско месо, пченица, месно брашно, живинска маст, натриум хлорид.

Потребна дневна доза

Teжина Парчиња на ден
2.5 - 15.0 kg
0,5 - 1
15.0 - 30.0 kg
1 - 2
30.0 - 60.0 kg
2 - 3

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

MUSLI

Вкусна закуска со 5 важни житарки.

CAKE

За чистење на заби кај кучиња од големи раси.

GRAIN FREE

За чуствителни кучиња