(вкусна закуска со 5 важни житарки)

Musli содржи пет вредни житни култури, кој обезбедува правилно варење на храната.

 

Состав: Пченично брашно, месно брашно, пченични снегулки, пченка, овесни снегулки, јачмен, живинска маст, ориз, натриум хлорид, калциум карбонат, квасец (дехидриран).

Потребна дневна доза

Teжина Парчиња на ден
2.5 - 15.0 kg
1 - 4
15.0 - 30.0 kg
4 - 7
30.0 - 60.0 kg
7 - 11

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

VITALITY

Зајакнување на ’рскавица и зглобови.

Training Mini

За чистење на заби и забава со вашето куче.

GRAIN FREE

За чуствителни кучиња