NATURAL ORGANIC CONCEPT

(возрасни кучиња од мали раси и чуствителни на состојки од храна)

(Без глутен + Имунолошки комлекс)

MINI ADULT со ЈАГНЕШКО и ориз е храна наменета за кучиња од мали раси (до 15кг тежина на возрасно куче) со нормална физичка активност или поактивни кучиња, исто така и за кучиња кој се попребирливи во поглед на исхраната.

Храната содржи протеини кој потекнуваат од јагнешко месо и високо сварливи ориз, со што се олеснива работата на дигестивниот систем.

 

MINI ADULT со ЈАГНЕШКО и ориз се карактеризира:

  • Додадено јагнешко месо
  • Лесно сварлива храна
  • Без глутен
  • Избалансиран однос на протеини и масти
  • beta-glucans за зајакнување на имунолошкиот систем

 

Потребна дневна доза

Teжина на куче Грама на ден
2,0 kg
40 g
2,5 kg
50 g
3,0 kg
60 g
3,5 kg
65 g
4,0 kg
70 g
4,5 kg
80 g
5,0 kg
90 g
5,5 kg
95 g
6,0 kg
100 g
7,0 kg
110 g
8,0 kg
120 g
9,0 kg
140 g
10,0 kg
150 g
11,0 kg
165 g
12,5 kg
170 g
15,0 kg
200 g

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

MINI ADULT со ЈАГНЕШКО и ориз

Возрасни кучиња од мали раси и чуствителни на состојки од храна. Без глутен + Имунолошки комлекс.